Pokud máte rádi co děláte, budete úspěšní

Svatba Martiny a Vojty byla celý den ve skvělé atmosféře. Prostě takové požehnání pro svatebního fotografa.

Iva a Lukáš dva sympatičtí lidé a první slova, která jsem od nich slyšel na předsvatební schůzce, byla „ale my se vůbec neumíme fotit a všude vypadáme divně“ Vím, že zákazník má vždycky pravdu, ale v tomhle případě si dovolím nesouhlasit. Myslím, že oba vypadají skvěle a přeji jim mnoho tanečních kroku bez škobrtnutí.

Svatba těchto dvou mě známých lidiček proběhla ve vinařském centru Sádek u Třebíče. A byla to jedna z mích nejdelších svateb...a nemusel jsem řídit:-)

Pár měsíců uběhlo a Aneta se opět ozvala, že když jsem jim nafotil tak pěkně tu svatbu, abych jim nafotil i těhotenské fotky. Ale že by chtěli i s koníkem. Když už čekají toho Toníka, vyfotím i koníka:-)

Toto focení s Kačkou proběhlo formou TFP. Potkali jsme se v Třebíči u zámku a formou procházky židovskou čtvrtí jsme nafotili pár hezkých fotek. No posuďte sami

Se Zdenkem jsme plánovali před dvaceti léty cestu do Ameriky. On se tam tenkrát vydal a já přijel o pár roku později. A teď...teď jsem měl tu čest mu nafotit svatbu. Přivezl si věčně usměvavou a sympatickou Stacey a své ano si řekli v Jaroměřicích na zámku. Tak hodně štěstí vy dva:-)

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky